E achter B

Aanhanger rijbewijs (BE)

 

Rijschool Franquinet aanhangerrijbewijs,

De BE-opleiding is ideaal voor mensen die werkzaam zijn in branches waar men vaak met zware aanhangwagens rijdt, zoals bij bouw-, constructie- en hoveniersbedrijven en bedrijven die te maken hebben met transport van goederen met de aanhangwagen.

Verder is deze cursus ook uitermate geschikt voor mensen, die slechts af en toe gebruik maken van de aanhangwagen, denk bijvoorbeeld aan de caravan of voor de paardentrailer… De cursus wordt naar wens dezelfde dag of een dag later afgesloten met een praktijkexamen.

  1. Rijschool Franquinet is een rijschool die maatwerk levert en vooraf duidelijkheid biedt. Voor de proefles, die €98,00 kost dien je in het bezit te zijn van je B rijbewijs. Je rijinstructeur kijkt tijdens de proefles hoeveel feeling en technische aanleg jij hebt mbt het rijden van de combinatie, hoe handig je bent met de bijzondere verrichtingen, en of jij je veilig door het verkeer kunt verplaatsen. Hij zal kijken hoeveel rijlessen je nodig hebt om in één keer voor je BE-rijbewijs te kunnen slagen.
  1. Na afloop van je eerste proefles worden meteen de resultaten besproken, wat de kosten van de complete rijopleiding gaan bedragen, en wanneer je het rijexamen kunt doen. Afhankelijk van jouw rijervaring kun je een complete rijopleiding volgen vanaf € 499,00. Je kunt dan kiezen uit een reguliere rijopleiding over enkele weken, of voor een rijopleiding in 1 dag of 2 dagen.
  1. Samen met de rijinstructeur de rijlessen en het examen inplannen. Om deze opleiding te mogen volgen heb je geen theorie certificaat nodig.

Onze rijschool verzorgt de BE rijlessen in heel Nederland.

Daarbij verzorgen wij caravantrainingen, hiervoor kunt u contact opnemen.

 

Prijzen BE

Omschrijving Prijs
Proefles 2 uur €98.00
Losse lessen €55.00
Examen €195.00
Dagopleiding 5 uur en examen €499.00
Duo dagopleiding €399.00
Eigen verklaring CBR €27.80
Deze prijzen zijn inclusief BTW.

 

Share